CAPE erbjuder ett brett utbud av PCB-produkter

Vad är "Aluminium Kort"?

Industrial-alu

Aluminium kort är ett unikt metallbaserat kopparklätt laminat utmärkt värmeledningsförmåga, hög mekanisk hållfasthet och dimensionsstabilitet.Vilket industriområde använder det?

Indus-Alu

Aluminiumskortet, även benämnt IMS, används på alla dessa aktiviteter, främst på grund av LED-applikationen som ökar år efter år. Aluminium används som en kylfläns. Tack vare olika basmaterial tillgängligt från flera basmaterialleverantörer (se tabellen nedan). Alla applikationer kan hitta rätt basmaterial oavsett industriell tillämpning.Vad kan ICAPE-gruppen erbjuda?

Alu-Industry

- Applikation

Hög effekt och värmeavledning är applikationerna för aluminiumkortet. Aluminium används för böjbar MCPCB och är det mest kostnadseffektiva basmaterialet för platt MCPCB.

Application-Alu

- Designregler

Aluminiumskivan är vanligtvis uppdelad i tre lager:

 Kretskikt (koppartjocklek).

 Dielektriskt lager (även känt som isolerat lager, det är värmeisoleringsmaterialet).

 Basskikt (aluminiumsubstratet, kan också vara koppar eller rostfritt stål).

Mechanical


Standard MCPCB: Ensidig Metallkärna

MCPCB-Stackups

MCPCB-Stackups


2 lager PTH + Metallkärna

MCPCB-2layers

MCPCB-2layers


div class="row">

3D Flexibelt MCPCB

layers

layers
Aluminum


Stack-up


MCPCB-Table2

Fördelar att använda aluminiumkort från ICAPE

Låg kostnad: Med tanke på att aluminium är metallen som finns på många ställen på jorden och att aluminium är återvinningsbart är kostnaden extremt låga jämfört med andra metaller.

Värmedissipation: Vad är värre än hög temperatur som kan orsaka allvarliga skador på elektronikdelar? Med sina högtemperatur toleranser kan vi enkelt lägga till högre täthet av lysdioder på aluminiumplattan. Du förstår nu att aluminiumplatta är mycket bättre att standard FR-4 för att hjälpa till att överföra värme med effektiv termisk överföring.

Hög hållbarhet: Aluminiumskort ger styrka och hållbarhet istället för glasfiberlager. Dess styrka är också en fördel under tillverkningsprocessen och daglig användning.

Lättvikt:Utöver dess hållbarhet är Aluminiumskortet en av lättmetallerna.


IMS-produktion är en ung teknik skapad för LED-applikation. Detta används på många industriområden och mer och mer utvecklad på belysningsprodukter.

Eventuella behov, skicka oss ditt krav elektronisk förfrågan PCB önskemål
www.icape-shop.com.